Първоначално публикувано от sischo0
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
потъна ми съединителя
Collapse
X
-
горната помпа до съединителя я проверихме няма течове и изглежда здрава.. под поставката и акомулатора които ги махнахме я огледахме навсякаде ,но никаде не виждаме помпа.. има омазняване в/у скоростната кутия..sigpic
Alfa Romeo 1.8 T.S. 144hp
Comment
-
колега,обърни внимание там където се затягат тръбите,да не би теча да е там,щом помпите са ти здрави.заради прецакан конус на тръбичка ,го ядох миналата седмица.и на мен така ми беше омазнило,че дори покапваше по скоростната кутия,и в един прекрасен момемт ми пропадна педала......156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
А дали не се е счупила пружинката на помпата (вътре в самата нея) в купето и затова да не иска да върне педала? Ако можеш си я свали и пробвай да напомпиш с ръце. Ако не иска да се връща буталцето като спреш, там ти е проблема.
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеА дали не се е счупила пружинката на помпата (вътре в самата нея) в купето и затова да не иска да върне педала? Ако можеш си я свали и пробвай да напомпиш с ръце. Ако не иска да се връща буталцето като спреш, там ти е проблема.
на мен ми беше дроп пружината и нещеше да се връща педала
в началото ми пукаше педала и се чудих кво става ,докато не потъна :Д
Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter
Comment
-
постигнахме някакъв успех.. обезвъздушихме малко съединителя.. и с малко помпане на съединителя се втвърди сега върви колата и отлепя добре.. но до 2/3 дена ще видя каква е причината за този проблем.. или просто е влезнал от някаде въздух или горната помпа е изгубила налягане и е за смяна.. или лагер помпата , за което се моля да не е тя...sigpic
Comment
-
хубаво огледай откъде пропуска.......подсуши и обезмасли,би трябвало бързо да се разбере,не чак на другия ден,щото като стане всичко в масло, няма да разбереш кво става и откъде идва.........успех156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
колеги наскоро ми рециклираха задните дискови апарати.. тогава изгубих малко спирачна течност.. възможно ли е когато са сваляли и качвали апаратите да не са обезвъздушили и от там да е дошъл проблема с съединителя.. защото от вчера до днес нямам проблем със съединителя..sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщениеколеги наскоро ми рециклираха задните дискови апарати.. тогава изгубих малко спирачна течност.. възможно ли е когато са сваляли и качвали апаратите да не са обезвъздушили и от там да е дошъл проблема с съединителя.. защото от вчера до днес нямам проблем със съединителя..Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеДвете събития нямат никаква връзка.За двете системи е общ само съдът,а частите осигуряващи хидравличен напор са отделни и няма начин да попадне въздух от едната в другата..sigpic
Comment
Comment